ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:55
Як отримати знижки на послуги комп'ютерної допомоги

Як отримати знижки на мої послуги комп'ютерної допомоги, а саме: створення сайту, просування, ремонт комп'ютерів, монтаж та налаштування систем відеоспостереження та сигналізації. Скажу просто, я завжди відкритий для спілкування. Не скажу що я психолог, як багато хто любить висловлюватися, але оскільки за 10 років надивився на різних замовників, по людині видно, що він із себе уявляє і чи звернеться він за допомогою ще раз. Так, звичайно, можна говорити, що хтось задоволений, а хтось ні. За весь час моєї роботи я якщо і втратив якихось клієнтів, то у відсотковому відношенні частка їх дорівнює 1 від 100. 

Що я пропоную одразу новому замовнику. Наприклад, при створенні сайту або інтернет магазину багато хто до мене приходить працювати з такими загаженими від вірусів та іншими ноутбуками. Я роблю клієнту чистку, а іноді і встановлюю віндовс безкоштовно. 

Клієнт замовляє встановлення відеоспостереження, і у нього є одразу дуже хороша знижка на обладнання. І навіть через це ціна на монтаж більшості не велика. Така сама ситуація і з сигналізацією.

Моя довіра до нових людей, які звертаються за віддаленою допомогою, точніше вони думаю, що потрібно їхати до них. Але не здогадуються, що за наявності інтернету та комп'ютера все можна вирішити за годину роботи через програму віддаленого доступу.

Мені набридло тикати свої відгуки, з іншого боку народ іноді побоюється, оскільки немає негативних ;)

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 185 | Додав: admin | Теги: Як отримати знижки на послуги комп' | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar