ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:45
Дзвінки з інтернету, пропозиції про співпрацю

Зараз дедалі більше дзвінків із інтернету з пропозиціями про співпрацю. Як я реагую на це? У принципі кажучи відвертою мовою працювати через посредників не мій принцип. Завжди хочеться мати справу з господарем, або на крайній випадок із директором.

Відсоток від угоди? Виїзд по місту та за його межі. Скажу так, нижче свого рівня я можу бути тільки в тому випадку, якщо мені дійсно цікаво. Наприклад робота часто і оплата відразу за фактом, а не через місяць з відтягуванням та непотрібними розмовами. 

Комп'ютерне обслуговування фірм, віддалена допомога. Колись було багато пропозицій. Тепер з розвитком інтернету та збільшенням швидкості, багато компаній з великим задоволенням встановлюють програми типу тимв'ювер. І година заощаджується і оплата не така висока в порівнянні з приїздом майстра. Зараз роблю виїзди лише в крайньому випадку, коли не можна вирішити питання віддаленням.

З величезного досвіду спілкуванням зі своїми та іншими замовниками зробив собі висновок, не треба хапатися за все. Потрібно розважливо віддавати перевагу тим, хто нормально платити і завжди розуміє мову мого спілкування. Наприклад, якщо я говорю, що потрібно купити це і зробити так, щоб надалі все нормально працювало!

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 148 | Додав: admin | Теги: Дзвінки з інтернету, пропозиції про співпрацю | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar