ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:49
Поняття - Комп'ютерна допомога

Звичайно, щось нового я Вам не розповім, просто перерахую по пунктах яка буває комп'ютерна допомога і як її надають.

1. Разова - коли майстер приходить до Вас на виклик, налаштовує комп'ютер і бере N-у суму за послугу. До цього пункту можна віднести і швидку комп'ютерну допомогу, відмінність тільки в ціні за терміновість, до речі, я багатьом своїм клієнтам якщо є така можливість роблю її віддалено. Дуже зручно і швидко, якщо немає проблем з інтернетом звичайно. Робота з комп'ютером замовника вдома теж відноситься сюди.

2.За договором (письмовим чи усним) зазвичай це на місяць і більше. Але тут дуже все своєрідно, скільки комп'ютерів, які програми, скільки виїздів безпосередньо до замовника, можливість віддаленого керування. Загалом вникаємо у договір та уважно його читаємо та перечитуємо.

3.Навчання комп'ютеру, створення сайту, відеоспостереження та сигналізація. Напевно ця послуга теж певною мірою можна віднести до комп'ютерної допомоги. Наприклад, ви хочете сайт? Що сюди входить шаблон або ваш дизайн, домен, хостинг, розкрутка (якщо ваш сайт відразу претендує на перші місця в пошукових системах і у вас сфера діяльності має велику конкуренцію, готуєте немаленьку суму грошей для реклами) робота з базами даних і ще багато, багато всього.

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 159 | Додав: admin | Теги: Поняття - Комп'ютерна допомога | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar