блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:37
Чи можна вірити відгукам на сайтах відомих магазинів?

Чи можна вірити відгукам на сайтах відомих магазинів? Я сказав би так, і так, і ні. Звичайно, варто вчитуватися в кожний, умовно говорячи. Наприклад, коли нижче стоїть кілька негативних, а вище всі позитивні. Тут можна зрозуміти, що спочатку хтось купив і висловивши незадоволення, потім так звані замовні, написали добре. 

Мій досвід покупок, особливо техніки, досить маленький. Для себе та клієнтів купую різне і частіше через інтернет. Ось вирішивши нещодавно придбати собі один перехідник відомого бренду, ціна невелика близько 7$. Знайшов на одному відомому торговому майданчику, забравши. В результаті виявився непрацездатним. Повертати не ставши, нагоді в одній справі від нього кабель, він там особливий. А купити окремо буде майже також.

Написавши свій негативний відгук, щоб інші бачили. І почав вчитуватися в ті, що вже є. Як виявилось, досить шаблонні. Просто не думавши, що для речі таку вартість таке роблять. Причому нещодавно купував  подібну річ утричі  дешевше, і працює як часи. 

Висновок тільки один, уважно читаємо між рядками у відгуках, і робимо правильні висновки :) 

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 76 | Додав: admin | Теги: Чи можна вірити відгукам на сайтах | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar