блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

08:29
Чому комп'ютерні майстри багато не розповідають

Буквально кілька днів тому побачив на своєму під'їзді наклейку у вигляді аркуша зошита з рекламою комп'ютерного майстра, який живе поряд. Ну ця тема вже обговорювалася в інтернеті багато разів, аферисти не сплять. Переважно це розраховано на людей у ​​похилому віці, хоча й інші потрапляють на цю вудку.

Говорити про те, що потрібно почитати відгуки або хоча б запитати у знайомих. Але коли у людини не працює комп'ютер, діти за кордоном, треба щось терміново сказати, про все забувають і дзвонять такими зошитами. Чесно кажучи думав що їхній час минув, ну раз розклеюють видно ще є лохи в їхньому розумінні.

Що роблять майстри, перше розповідають, як усе погано і що потрібно все переробити. Зрозуміло для чого, витягти більше грошей. З такими треба розмовляти нахабно і показувати хоч якось, що у вас немає великої суми. Наприклад майстер у два кліки виправить і побачить, що з вас нічого не візьмеш, буде задовольнятися і мінімальним. Хоча виродків вистачає, навіть зараз під час війни.

Чому комп'ютерні майстри багато не розповідають? Не тільки через заробіток, багато хто з них розуміє не сильно. Погодьтеся, що майстер з хорошими знаннями ніколи не працюватиме в подібній конторі!

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 48 | Додав: admin | Теги: Чому комп'ютерні майстри багато не | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar