блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:34
Дрес код для айтішника, як одягаються працівники цієї сфери

Зовнішній вигляд айтішника в основному сам говорить за себе, таку людину легко можна розпізнати. Стереотипне уявлення у суспільстві – це джинси, кросівки, футболи з принтом або светр, частіше чорного кольору, доповнює все це навушники та улюблені гаджети, залежно від сфери діяльності фахівця.

Сказати хочу подумки, вище описане майже відповідає. За винятком того, що таких видів одягів кілька набрів. Оскільки, наприклад, монтаж систем відеоспостереження вимагає в деяких випадках грубого та спеціалізованого одягу. Самі розумієте забудови, ферми, бандажні роботи на стовпах на подібне. 

Окремим словом хочеться сказати про спортивний стиль. Він начебто не відноситься до сфери IT, але є дуже зручним у порівнянні з джинсою. В офісі попрацювати з мережею, коли частіше все трохи вище за підлогу зручніше. Або під стелею працювати з крученою парою.

Та костюми та краватки мої колеги одягають лише в основному на весілля, світські прийоми тощо. Стиль одягу айтішника – це свобода та незалежність! 

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 43 | Додав: admin | Теги: Дрес код для айтішника, як одягаються працівники цієї сфери | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar