блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

13:07
Як помічати на фейсбук, сторінка, група

Як помічати на фейсбук, сторінка, група. Хтось веде хоч якийсь бізнес часто мені запитують. Як просувати свій FB За не знаннями люди роблять грубу помилку, реєструючись від приватної особи під виглядом компанії. Вже давно для цього існує сторінки  бізнесу та групи  за інтересами.

Як зробити правильно, щоб все було по порядку. У вас є особистий обліковий запис ФБ, створюємо від його імені сторінку бізнесу, максимально її наповнюємо всією інформацією. Запрошуємо туди друзів на лайки та обов'язково відгуки, після чого робимо від імені цієї ж сторінки групу. До якої запрошуємо передплатників, зараз це можна робити та автоматично є налаштування.

Щоб зробити групу від імені сторінки, потрібно зайти в горизонтальному меню, знайти вкладку групи, і там буде кнопка створити групу від імені сторінки. Не забудьте перейти між профілями з особистого на бізнес, інакше не побачите.

Чим же така хороша група, почнемо з головного, в ній можуть бути люди, які не є вашими друзями або передплатниками на фейсбук. Наприклад людині цікаві ваші публікації та картинки, але не ваш бізнес. Хоча може пам'ятати про вас, коли прийдуть за товаром або послугою. 

Не забуваємо про найважливіше перед створенням сторінок та груп, налаштування конфіденційності, потрібно перевірити уважно скрізь. Щоб потім не дивуватися чому так чи інакше ;)

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 69 | Додав: admin | Теги: група, сторінка, Як помічати на фейсбук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar