блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

13:25
Як зробити зображення для нормального використання друку.

Як зробити зображення для нормального використання друку. Простою мовою потрібно перевести растрове зображення у векторне. Ну професійно це роблять у програмах Adobe Illustrator, CorelDRAW чи безкоштовними аналогами. Для обивателя все це не просто, йому потрібно взяти картинку формату jpg і перевести її, наприклад, у PDF . 

Дуже зручно робити вище сказане онлайн конверторами з відомих autotracer.org . Принцип простий, завантажуємо потрібне зображення. Підтримка файлів jpg, png, pdf, jpeg. Також можна зазначити посилання на фото. Максимальний розмір до 6 мегабайт, що є достатнім. Далі формат на виході для поліграфії це PDF або АI. Але можна запитати там, де вам будуть доробляти. Порада відразу зробити кілька, так як вам і самим подивитися потрібно, що з цього вийшло. І кількість кольорів на виході, можна не чіпати, значення за промовчанням без обмежень. Далі натискаємо старт та зберігаємо файл.

Ще цікава річ колірна модель,  CMYK  використовується в поліграфії під час друку. А ось RGB застосовується у техніці, яка відтворює зображення з випромінюванням світла. Зображення потрібно переводити з RGB в СMYK, як кажуть поліграфісти, щоб потрапити в нормальний колір. Для цього теж є конвертори, хороший  pdf2cmyk , але спочатку переведіть в PDF а потім в нього.

Не забувайте, що картинки низької якості ніколи нормально простими інструментами не протрасуються!

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 70 | Додав: admin | Теги: Як зробити зображення для нормально | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar