блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

21:24
Телефонні номери у пам'яті смартфона, випадки із заблокованими

Телефонні номери у пам'яті смартфона, випадки із заблокованими. Тема актуальна особливо зараз, коли багато номерів змінюється через війну. Був випадок, коли мені написали у фейсбук, що не можуть до мене не подзвонити. Попросив номер поліз у свій телефон, і як виявилося кілька років тому заблокував абонента, тому що спамили авто додзвоном з безглуздими пропозиціями. Потім цим карта перевипустилася і її придбала нормальна людина. 

Багато хто дивується, але ... Зараз будь-який номер мобільного оператора можна купити якщо він вільний. Все є на офіційних сайтах і у тих, хто займається перепродажем. Більше того, якщо номер не активний його можна забронювати, тобто після того, як закінчується термін дії, зазвичай це 1 рік не активності. Вам відразу його продадуть по броні!

Неприємно коли в книзі зберігся телефон людини, якої вже немає. А через час вам показує його в мережі якогось месенджера. Згоден, потрібно просто видаляти такі номери, якщо ви знаєте, що родичі не будуть ним користуватися. 

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 48 | Додав: admin | Теги: Телефонні номери у пам'яті смартфон, випадки із заблокованими | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar