блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

14:27
Вбудована реклама з якою важко боротися

Вбудована реклама з якою важко боротися. Інтернет просто рясніє яскравими оголошеннями, особливо на просунутих сайтах, у соціальних мережах та ютубі. Зрозуміло, що для блокування, наприклад, у хром досить поставити хороше розширення  uBlock Origin , яке чудово справляється з багатьма спливающими вікнами та іншим сміттям. Також воно є для Firefox  та Opera . Для прискіпливих дуже багато налаштувань.

Але рекламодавці дедалі більше йдуть на хитрощі. Багато хто давно помітив, що ряд каналів крутить рекламу одночасно. Популярні ЗМІ вбудовують на початок та інші місця своїх роликів рекламу таблеток, мазей та іншого. Та тут можна просто прокрутити не потрібне, а коли людина одягла блютуз навушники і відійшла від комп'ютера як не крути послухає.

Також використовують зображення з посиланням, на магазини тощо. Але найцікавіше що працює дурилка, на сайті одне, а при переході зовсім інше. Таким займаються непопулярні сайти, можна сказати майже аферисти.

Нещодавно говорив зі США, так там люди деякі змінюють мобільні номери через дзвінки рекламних роботів. До речі, у нас це теж потихеньку рухається, і закону про заборону немає, заблокувати і в спам звичайно можна, але проблема в швидкій заміні номерів. 

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 67 | Додав: admin | Теги: Вбудована реклама з якою важко боро | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar