блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

08:31
Вигляд шахрайства на фейсбук, як намагаються вкрасти паролі

Вигляд шахрайства на фейсбук, як намагаються вкрасти паролі. Буквально вчора від знайомого отримав посилання на сторінку, яка під виглядом мета намагається красти чужі акаунти.

Текст повідомлення який розсилають користувачам у месенджер ФБ!

Шановний адмін. Вибачте, ми повинні повідомити вам
Ви припустилися помилки в керуванні своєю фан-сторінкою. Тому ми припинимо роботу вашої фан-сторінки.
Якщо ви вважаєте, що це непорозуміння будь ласка, дай мені знати Надішліть підтвердження за посиланням:

Тут посилання, яке веде поза фейсбуком на сторінку сайту лендингу, в якому поле для введення пароля. Самі розумієте навіщо!

Протягом 24 годин, якщо ми не отримаємо відповіді від вас. Ми будемо змушені тимчасово та назавжди призупинити роботу вашої фан-сторінки.
Дякую, що погодилися співпрацювати з нами, щоб створити безпечне та здорове онлайн середовище для спільноти.

Щоб не потрапити випадково на вудку аферистів рекомендую в обов'язковому порядку зробити на свій акаунт ФБ захист  Двофакторна автентифікація підходить найкраще, наприклад, ви вийшли з фейсбук, навіть якщо зломщик дізнається якимось чином пароль без схвалення входу на вашому смартфоні він уже не увійде. А ви будете повідомлені про цю спробу. 

Навіщо це роблять і з якою метою? Маніпуляція та спроба повернути акаунт користувача за гроші. Доступ до просунутої сторінки або групи. Просто шкідництво заради забави.

Будьте уважні, коли дивіться на повідомлення від невідомих у будь-якому месенджері, добре все перевіряйте.

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 71 | Додав: admin | Теги: Вигляд шахрайства на фейсбук, як намагаються вкрасти паролі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar