ru uk en

🔎 ВІДстежувати

13:08
Чому купують бренд а не товар, і навпаки

Почнемо з того, що таке бренд. По суті, це відома, розкручена торгова марка. Пару разів бачив короткі відео на ресурсах на кшталт тикток, шортс, ріллс, які рекламують себе як у них дешево, і як дорого той чи інший товар у великих магазинах, інтернет майданчиках.

А тепер повернемось до витоків. В Україні патентування торгової марки для багатьох дрібних виробників товарів, а також тим, хто надає послуги, здається чимось надприродним досі. Нещодавно писав  про вибір назви для компанії. І за великого бажання та відносного фінансового достатку можна й самому зареєструвати ТМ.

Чому купують товари які за фактом у рази дешевші за реальну вартість. Тут хочеться сказати про бажання невеликих виробників бути видимим в інтернеті. Про сайти та інше розповідав дуже багато разів, але крім нього має бути присутність на карті, у соціальних мережах та ютубі. І тут головним критерієм є правильний вибір заголовків та описів. Найгрубіша помилка власників, це не вивчення популярності запитів в інтернеті через гугл тренд !

Жадібність витрачатися на вище сказане. У такому разі продавайте товар через відомі магазини, які просто на вас заробляють дві-три ціни. Хоча є й інший фактор, майстри які на кшталт просувають, але при цьому нічого не роблять. Після чого деякі не мають бажання звертатися знову.

Та не всі купують товар чи послугу із брендом. Є якісні речі без цього. Але в інтернеті вони видні рідко!

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 71 | Додав: admin | Теги: Чому купують бренд а не товар, і навпаки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar