ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:07
Чому нормальні майстри усі розповідають і не мають секретів

Чому нормальні майстри усі розповідають і не мають секретів. Йтиметься про послуги подібні до тих, які надаю я, оскільки часто стикаюся з негарною роботою колег. 

Почну з відеоспостереження та домофонії. Наприклад, потрібно скинути пароль у пристроях, оскільки господареві не надали. Ну коли майстра немає, тобто зник це зрозуміло, каже на кшталт не пам'ятаю або розповідає що йому ще й повинні за відданий пароль. Та замовник десь винен, що відразу не обмовив усе з виконавцем. Але якщо оплачено все, так поводяться лише майстри козли. У таких випадках клієнти мені ще й доплачують за добру підтримку.

Сайти, але тут це найбільше поле діяльності в плані обману. Бо багато хто в цьому нічого не розуміє. А коли стикаються з тим, що робота виконана за місяць насправді робиться за пару днів, дуже дивуються. До речі деякі компанії, що дають роботу на фрілансі, можуть у договорі вказати, що в будь-який момент можуть перевірити, що ви вже зробили. Деякі навіть вимагають установки програми, яка робить скріншоти і відправляє замовнику. Він бачить скільки приблизно роботи на день зроблено.

Робота з комп'ютером та віддалена допомога. Довіряйте тільки перевіреним, і зараз є ті, хто може зняти зайву оперативну пам'ять, замінити жорсткий диск на інший. А мало хто розуміє цього не побачить. При підключенні через інтернет подумайте про те, що у вас можуть витягти цінну інформацію з вашого комп'ютера. Якщо звичайно вона там є;)

Майстри у яких є ім'я на ринку ніколи не займатимуться вище сказаним. І секретів у них особливих також немає. Їм заплатять за якість та відкритість!

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 26 | Додав: admin | Теги: Чому нормальні майстри усі розповід | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar