ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:10
День жартів у айтішників, 1 квітня нікому не вірю.

День жартів у айтішників, 1 квітня нікому не вірю. Хоч зараз і не до сміху в Україні — війна. Проте пару слів про це сказати хочеться. Тим більше, що в нелегкі години посміхатися іноді потрібно, інакше зовсім буде моторошно.

Багато років тому коли працював в одній не маленькій компанії, згадую як жартував з колегами по роботі. Звичайно більше з їхніми комп'ютерами та мережами. На той час у багатьох знання були мінімальні або їх просто не було взагалі. Зараз багато хто підкований у питаннях, оскільки у кожного будинку ПК і невелика своя мережа.

Як жартував, та по-різному. Що робив, та все веселе. Наприклад, приходив народ з ранку, включали комп'ютери, а інтернету немає. Хоч мережа і працює, проводи кручений пари на місці. Сам при цьому йшов до іншого приміщення, в якому не було навіть сигналу зв'язку, тобто додзвонитися мені не можна. Ну, потім виймав петлю з комутатора і все працювало чудово. Розповідати докладно не буду, щоб не звинуватили в псуванні майна ;)

Синій екран смерті у вигляді заставки, це напевно найпопулярніше після того, як хтось зробив подібне. Ставлю скрінсейвер після певного часу, дзвінок власника з криком зникло. Або заставка у вигляді картинки робочого столу. Людина дивись як його папки, ярлики, файли, а зробити нічого не може.

Та й вишнею на торті було керування комп'ютером без дозволу, коли ще про тимвювер і таке ніхто й не чув. Одним словом з днем ​​сміху працівники IT сфери та всі інші!

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 34 | Додав: admin | Теги: День жартів у айтішників, 1 квітня нікому не вірю. | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar