ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:05
Формування вартості IT послуг в Україні

Формування вартості IT послуг в Україні про це писав уже не раз. Оскільки стикаюся майже щодня, варто сказати знову. Почнемо з головного, а саме з того, що IT сфера відносно молода і тут багато хто бере ціну з голови дивлячись на клієнта. Нещодавно  порівнював нас із америкою з дизайну.

Для замовника складним є розуміння того, що робить виконавець, а правильніше сказати скільки часу витрачено на те чи це. Наприклад, робота з комп'ютером ще якось зрозуміло, час і видно відразу результат. Віддалена допомога також. Виготовлення сайтів, що приховує в собі багато, клієнти здебільшого нічого не розуміють. І ось тут виконавці пояснити свою ціну частіше до ладу не можуть, а правильніше сказати не хочуть.

Вартість IT послуг в Україні є дуже різною, на що звернути увагу при виборі. Перше на популярність людини чи компанії. Відгуки з різних джерел варто в цьому покопатися серйозно, оскільки вже давно їх пишуть самі або купують. Якщо займаються створенням та просуванням сайтів, подивитися на приклади робіт та як вони знаходяться в інтернеті. Варто замислитись коли на ресурсі виконавця немає хоч приблизного прайсу на послуги.

Щоб не заплатити занадто багато, вивчіть попит на те, що потрібно вам. Варто дзвонити по телефону і запитувати, іноді можна отримати смачну ціну, особливо зараз, коли попит на подібне впав!

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 183 | Додав: admin | Теги: Формування вартості IT послуг в Укр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar