блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

Як вивчати англійську мову безкоштовно з носієм через інтернет. Почну з того, що сам його знаю не дуже, тільки те, що стосується моєї роботи. І подібне потрібне тим, хто вже має середній рівень знань. Наприклад, мій син у 15 років після щільного вивчення для себе знайшов нове в нижче описаному софті. Хоча і до цього в онлайн іграх переписувався та перемовлявся зі своїми англомовними однолітками.

Старші люди не люблять особливо грати, точніше сказати не все. А вивчити англійську з носієм мають бажання. Тим більше, що поняття англійської розтяжне. США, Канада, Австралія та сама Англія. Як і у нас в Україні різні слова українською залежно від регіону.

Вже багатьом радив і розповім вам. Програма PalTalk є власною службою групового відео чату, яка дозволяє користувачам спілкуватися за допомогою відео, чату або голосу. Він пропонує обліковий запис і можливість користувачам створюват ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 2 | Додав: admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

Одноразова, тимчасова пошта, а чи варто використовувати? Таких сервісів зараз повно в інтернеті. Я би сказав що навіть побільшало. Для тих хто сильно боїться спаму та вірусів у своїй поштовій скриньці. Плюс такої пошти тільки один вам не потрібно боятися. А ось мінусів у безкоштовному варіанті просто купа.

Почнемо з головного, багато відомих порталів і сайтів не дають можливість зареєструватися через подібну скриньку. Тим більше, якщо ви захочете відновитися, то пошти вже не буде, варто подумати. Вкладення у лист також частіше недоступне. А надсилання листа з такого сервісу потрапляє одержувачу до папки спаму. І навіть бачачи з чого вам відправили, легко можна визначити що це одноразова пошта. Скопіювавши після символу @ та вставивши у пошук.

Колись давно колись джимейл був ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 1 | Додав: admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

Вже другий рік в Україні війна, роботи поменшало і причина зрозуміла. Хоч і кажуть що, мовляв, скільки поїхало кадрів, які розуміють. Але якщо розібратися, то ті хто мав можливість залишитися і працювати так і зробили. Я міркую за своїми клієнтами і скажу просто 99% відсотків в Україні, і ведуть свій бізнес. Зрозуміло, що у багатьох обсяги зменшилися на порядок, проте айтішникам теж є що робити.

Пошук віддаленої роботи. Цим я активно займався і раніше, тим більше, що при нинішніх швидкостях інтернет та програмах віддаленого доступу робити дуже легко. Це не тільки чищення комп'ютера від вірусів та сміття, а також налаштування роботи в мережі, периферійних пристроїв на кшталт принтерів, МФУ та іншого. Мало того системи відеоспостереження та домофонії нового покоління можна налаштувати віддалено. Ще хочеться сказати про навчання періодично є кого вчити;).

Сайтобудування для США, добрий досвід був і до війни. Так сталося, що близький знайом ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 1 | Додав: admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

Буває така і ситуація коли людина купує ту чи іншу техніку, а інструкція лише іноземною мовою. Що можна зробити в такому випадку, маючи комп'ютер, сканер і звичайно інтернет. Якщо не можете знайти на просторах мережі свою мову!

Перше і головне від сканувати всі сторінки в хорошій роздільній здатності. Далі загнати в один файл, так як все це після сканування зображення. Як на мене краще зробити PDF формат. Після розпізнати текст і перегнати до документа майкрософт офіс, тобто Word. Потім його можна завантажити в той же гугл перекладач. Пам'ятаємо, що файл повинен бути розміром до 10 мегабайт. Коли переклад буде закінчено скачати на комп'ютер, а далі руками все підправити.

Звичайно, ідеальної допомоги не буде. Найчастіше інструкції надруковані не сильно у високій якості. Особливо якщо техніку завезено за сірою схемою, як у нас частіше буває. Але основні принципи роботи думаю з ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 31 | Додав: admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

Програвання МР3 файлів в автомагнітолі із флешки. Що там складного скажіть ви, хитайте, записуй і вперед. Але не завжди так працює, оскільки магнітола не повноцінний комп'ютер і є свої хитрощі. До речі, у кого CD диски це теж стосується.

Почнемо з найголовнішого, коли файли МР3 не бачить програвач. Найчастіше проблема у пробілах назви файлів музики. Для цього просто приберіть прогалини, тобто перейменуйте на комп'ютер. Іноді назва пісні показує заковирками, не всі моделі магнітол, особливо бюджетні, розуміють кирилицю. Тут можна зробити аналогічно перейменувавши. 

Папки з виконавцями читайте інструкцію до вашої автомагнітоли. Тут можливість вкладення папок залежить від виробника. Скажу простіше, хороша магнітола 15-річної давнини вміла бачити папки. Розмір зовнішнього носія також має значення. Тобто велику флешку записувати нема рації, система її не побачить.

Деякі ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 62 | Додав: admin | Дата: 2023-10-01 | Коментарі (0)

1 2 3 4 5 6 »