ru uk en

🔎 ВІДстежувати

15:06
Актуальність гаджетів при зникненні світла

Актуальність гаджетів при зникненні світла. Нині через війну в Україні масово і надовго відключають електрику. Пропадає світло і звичайно комп'ютери з роутерами вимикаються. Що робити 3-4 години, особливо у темний час доби? Багато старших людей хочуть дивитися ТБ у смартфоні, планшеті, або фільми. Найчастіше останнє так як це можна завантажити з комп'ютера, сучасні гаджети мають пристойно вбудовану пам'ять, поміститься не один серіал. 

Як це правильно зробити? Щось не нове можна завантажити з ютуба, воно є у вільному доступі. Купа сервісів вставивши посилання дозволяють завантажити звідти. Але знову потрібно вдатися до допомоги торрента, найпопулярніший сайт пошуку  rutracker , там можна знайти багато в пошуку. Звичайно для цього потрібно зареєструватися, і вміти завантажувати, але є добрий внутрішній  довідник . 

Чим завантажувати торрент, а точніше ніж? Я зараз усім рекомендую  qBittorrent  , тому що немає реклами і майже не лаються антивіруси. Перевірено на всіх версія віндовс, робота відмінна.

У вас все вийшло, можна заливати в телефон із комп'ютера. Підключаємо кабель та вперед. Забув сказати, що можна качати безпосередньо в смартфон, але як на мене це незручно. До речі, своїм близьким замовникам я надам логін і пароль для входу на трекер.

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 121 | Додав: admin | Теги: Актуальність гаджетів при зникненні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar