ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:57
Чому варто завести брендову пошту?

Чому варто завести брендову пошту? Адреса електронної пошти на власному домені, тобто ім'я@ваш_сайт. А тепер по порядку. Зіткнувся я з підтвердження гугл мій бізнес для однієї компанії. І вирішенням питання термінового додавання на картку був емейл. Але як завжди ніхто нічого не знає, домен у них є, а сайту як такого немає. 

Що я зробив ? Швидко створив ресурс, а точніше припаркував домен і підключив пошту. Уся процедура зайняла близько години. Ми змогли отримати код від Google через брендову пошту, і компанія була підтверджена. До речі, частіше запитують доступ через те, що потрібно заявити право власності на існуючу точку на карті. І коли немає можливості зробити це через телефон. Хоча це теж не проблема, зараз у оператора на сайті можна придбати потрібний номер, якщо, звичайно, він не зайнятий.

На закінчення хочеться сказати, що деякі сервіси в інтернеті вимагають реєстрацію на своїх ресурсах тільки через адресу електронної пошти на власному домені. І корпоративні правила великих організацій зобов'язують від працівників листування саме такою поштою. Хоча на візитівках багато хто з малого та середнього бізнесу зараз вказує особисту, і це не вважається як раніше поганим тоном.

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 152 | Додав: admin | Теги: Чому варто завести брендову пошту? | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar