ru uk en

🔎 ВІДстежувати

21:23
Google Bard заробив в Україні, мій невеликий відгук

Google Bard запрацював в Україні, про це вже написали всі відомі та популярні ЗМІ. Мені прийшло запрошення на gmail, за яким перейшов у цей сервіс . До речі, написано поруч експеримент, тобто зрозуміло, що в майбутньому буде змінюватися. 

Що тут зручно? Головне це, напевно, можливість поставити питання голосом. Тобто маючи мікрофон і надавши дозволи у браузері. Також можна прослухати результат, натиснувши гучномовець. Можна вибрати іншу відповідь, всього три і навіть оновити результати, все інтуїтивно зрозуміло.

У вигляді голосування за відповідь нижче кнопки лайка і дизлайка, а також кнопка поділитися. В останній зручно експортувати відповідь у гугл документи, а також передати чернетку на пошту. Щоб поділитися відповіддю, спочатку потрібно створити посилання, яке відразу можна копіювати, вибір соціальних мереж Linkedin, Facebook. Twitter, Reddit.

Зліва історія того, що ви питали, вгорі кілька кнопок. Повна історія, довідка, вибір теми світлої чи темної. І загальнодоступні посилання, які ви створювали.

Звичайно багато хто порівнює bard з чатом GPT? На стадії експерименту бард подобається більше, за швидкістю роботи та якістю відповідей краще. Подивимося як просуватиметься вся ця справа далі!

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 77 | Додав: admin | Теги: Google Bard заробив в Україні, мій невеликий відгук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar