ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:42
Робота з комп'ютерами замовників

Та замовник він завжди має рацію, тому що він мій замовник і я його нікому не віддам. Якщо він сам не піде!
Люди різних професій, вікових категорій, соціальних верств. І кожен зі своїм характером, вимогою та можливістю оплатити роботу з послуг комп'ютерної допомоги. Про оплату я так ще скажу, якщо я людину знаю давно, то можу зробити їй і в борг без жодних понтів.
Приємно, коли мене радять іншим людям, за що замовник отримує хороші бонуси та знижки.
Ось наприклад привів замовник кілька людей, за це він отримав установку Віндовс безкоштовно, віддалене управління протягом певного часу, так само будь-які консультації щодо комп'ютерної допомоги.

Як бути коли замовник незадоволений роботою?
Наприклад йому не подобається швидкість роботи комп'ютера після апгрейду, або він щось випадково видалив і комп'ютер не запускається, віруси ловить часто.
Щоб цього не було спочатку проводжу гарне заняття із замовником, якщо він зовсім поганий у комп'ютерних знаннях змусити його купити і почитати книгу про комп'ютерні премудрості, тому що в електронному вигляді я багато даю літератури але з екрана монітора читати новачкові досить складно і незручно, а книгу можна читати скрізь і коли комп'ютер зламаний.
Подяка людям, які мене просто радять по моєму сайту, знаходячи його читають і дають телефон. Ось цікавий був випадок, людина зателефонувала сказав що він від Васі який є моїм постійним замовником, коли я приїхав до нього виявилося що Вася це звичайний школяр який знайшов мій сайт в інтернеті, в результаті я отримав нового клієнта.

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 145 | Додав: admin | Теги: Робота з комп'ютерами замовників | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar