ru uk en

🔎 ВІДстежувати

11:27
Що краще придбати для забезпечення безперебійної електрики

Що краще придбати для забезпечення безперебійної електрики в будинку, офісі та іншому. Зараз час важкий, в Україні вимикають світло за графіком та без. Працювати треба всім, щоб жити. Дуже багато питань щодо забезпечення струму в розетках. 

Почнемо з того що ринок, починаючи з повербанків, закінчуючи генераторами в ціні зріс, мало того утворився і дефіцит подібних товарів. Точніше бюджетний сегмент розлетівся відразу. 

Як бути фірмі, коли на 4 години вимикають світло, а працювати потрібно. Давайте рахувати, а точніше все вже пораховано, приблизно 500 ватів бере один комп'ютер, плюс МФУ та мережні пристрої за типом роутера. Так ось акумулятор на 100 ампер годинника з хорошим інвертором вся ця справа тримає приблизно 2 години. Ціна питання близько 10000 гривень, при цьому акумулятор 12 вольт буде звичайнісіньким. Хто хоче вирішити питання ДБЖ за 3000 грн, то там батарея 7 ампер годин лише.

Ну можна включати тільки коли потрібно, типу економити і напевно вистачить. А якщо комп'ютерів дещо і ще є сервер? Та тут уже без генератора не обійтися, якщо офіс на першому або останньому поверсі. Самі розумієте вихлопи від бензину річ не дуже приємна плюс звук працюючого двигуна. Вартість генератора на 2 кіловати від 900 $ витрата палива 1 літр на годину.

Висновок, перед покупкою чогось для забезпечення безперебійного харчування, потрібно все уважно аналізувати рахувати!

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 113 | Додав: admin | Теги: Що краще придбати для забезпечення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar