ru uk en

🔎 ВІДстежувати

16:00
Ставлення з конкурентами по роботі та бізнесу

Ставлення з конкурентами по роботі та бізнесу. У моїй сфері діяльності часто перетинаюсь з різними людьми. Відносини складаються ніби більшою мірою хороші, але іноді варто задуматися про те, що потрібно менше мати дружніх.

За своєю вдачею завжди йду всім назустріч, але іноді зовсім не хочеться. Навіть іноді думаю, написати цікаву нотатку, а потім відвертає. Начебто й колеги насправді конкуренти, якщо називати речі своїми іменами.

Був випадок, коли одному порадив дрібного свого клієнта, в результаті останній до мене не звертається. Та як то кажуть бог з ним, а для себе зробив висновки. За час своєї роботи у відсотковому відношенні мене пішло приблизно кілька. Та й назвати їх повноцінними просто не можна було;)

Слово партнер як і колега теж поряд. У цьому плані намагаюся мінімізувати, а іноді просто говорити, що подібним тимчасово не займаюся. Із задоволенням рекомендую кілька людей та компаній у сфері комп'ютерної та близької до неї допомоги, які перевірені мною роками. 

Категорія: Комп'ютерне обслуговування | Переглядів: 56 | Додав: admin | Теги: Ставлення з конкурентами по роботі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar