блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:11
Як вивчати англійську мову безкоштовно з носієм через інтернет

Як вивчати англійську мову безкоштовно з носієм через інтернет. Почну з того, що сам його знаю не дуже, тільки те, що стосується моєї роботи. І подібне потрібне тим, хто вже має середній рівень знань. Наприклад, мій син у 15 років після щільного вивчення для себе знайшов нове в нижче описаному софті. Хоча і до цього в онлайн іграх переписувався та перемовлявся зі своїми англомовними однолітками.

Старші люди не люблять особливо грати, точніше сказати не все. А вивчити англійську з носієм мають бажання. Тим більше, що поняття англійської розтяжне. США, Канада, Австралія та сама Англія. Як і у нас в Україні різні слова українською залежно від регіону.

Вже багатьом радив і розповім вам. Програма PalTalk є власною службою групового відео чату, яка дозволяє користувачам спілкуватися за допомогою відео, чату або голосу. Він пропонує обліковий запис і можливість користувачам створювати власну загальнодоступну віртуальну кімнату. Виробник на ринку з 1998 року. Не потребує великої швидкості інтернету. Вікно програми англійською мовою. Багато англомовних кімнат, більшість із США. І зрозуміло, оскільки там програма і виникла спочатку.

Сенс дуже простий, закачує, встановлюйте, входите зручним способом. Вигадуєте собі нікнейм тобто ім'я англійською. Обов'язковою умовою є наявність динаміка в комп'ютері, якщо хочете говорити те й мікрофон. Кімнату за інтересами можна знайти вбивши її назву у вікно пошуку. Якщо у вас є камера, за замовчуванням увімкнеться автоматично !

Головна велика відмінність від подібних програм це відкритість та черговість розмови. Тобто адміністратор після голосування надає вам право увімкнути мікрофон. Також можна писати що-небудь у вікні чату без черги. У платному варіанті більше часу можна показувати вебкамеру і більше можливостей у кімнатах, що створюються.

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 8 | Додав: admin | Теги: Як вивчати англійську мову безкошто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar