блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

15:07
Як знайти та видалити непотрібні файли на комп'ютері

Нещодавно писав про те, як просто прискорити комп'ютер простими способами. Сьогодні поговоримо як знайти непотрібні файли, якщо немає місця на системному диску. Проблема в тому, якщо буде забито, то і система не зможе завантажитися. 

Що для початку потрібно мати, правильно крихітну програму для пошуку тих самих сміттєвих файлів. Вбудовані засоби віндовс допомагають, але не так ефективно. Ccleaner  може також врятувати, але на жаль не завжди. На допомогу приходить софт  WinDirStat . Найбільший плюс, що вона перебирає всі файли системи і наочно в графіку показує наповнення диска.

Ось зі скрин видно і інтуїтивно зрозуміло, що я роблю. Звичайно тут потрібно розуміти, що ви видаляєте, тобто що можна, а що ні. Для звичайних користувачів краще спочатку через панель управління зайти у видалення програм і там випробувати прибрати непотрібне, перезавантажити комп'ютер. А вже після цього встановлювати та користуватися подібним ПЗ. Перед безповоротним видаленням через програму WinDirStat бажано знайти в інтернеті опис видаленого!

Що можна знайти через цей софт? Наприклад, тимчасові файли фотошопу тощо, файли оновлень деяких виробників заліза. Уважно вивчаємо перед видаленням!

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 100 | Додав: admin | Теги: Як знайти та видалити непотрібні фа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar