блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:08
Одноразова, тимчасова пошта, а чи варто використовувати?

Одноразова, тимчасова пошта, а чи варто використовувати? Таких сервісів зараз повно в інтернеті. Я би сказав що навіть побільшало. Для тих хто сильно боїться спаму та вірусів у своїй поштовій скриньці. Плюс такої пошти тільки один вам не потрібно боятися. А ось мінусів у безкоштовному варіанті просто купа.

Почнемо з головного, багато відомих порталів і сайтів не дають можливість зареєструватися через подібну скриньку. Тим більше, якщо ви захочете відновитися, то пошти вже не буде, варто подумати. Вкладення у лист також частіше недоступне. А надсилання листа з такого сервісу потрапляє одержувачу до папки спаму. І навіть бачачи з чого вам відправили, легко можна визначити що це одноразова пошта. Скопіювавши після символу @ та вставивши у пошук.

Колись давно колись джимейл був ще на запрошення зробив собі різні поштові скриньки, плюс напевно майже всі українські є, і ще небагато. Моя особиста думка що краще мати кілька повноцінних, а не тимчасових! Головне туди хоч іноді заходити щоб була активність, так як Гугл вже попередив що боротиметься з неактивними акаунтами. 

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 5 | Додав: admin | Теги: Одноразова, а чи варто використовувати?, тимчасова пошта | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar