блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

09:48
Програвання МР3 файлів в автомагнітолі, нюанси

Програвання МР3 файлів в автомагнітолі із флешки. Що там складного скажіть ви, хитайте, записуй і вперед. Але не завжди так працює, оскільки магнітола не повноцінний комп'ютер і є свої хитрощі. До речі, у кого CD диски це теж стосується.

Почнемо з найголовнішого, коли файли МР3 не бачить програвач. Найчастіше проблема у пробілах назви файлів музики. Для цього просто приберіть прогалини, тобто перейменуйте на комп'ютер. Іноді назва пісні показує заковирками, не всі моделі магнітол, особливо бюджетні, розуміють кирилицю. Тут можна зробити аналогічно перейменувавши. 

Папки з виконавцями читайте інструкцію до вашої автомагнітоли. Тут можливість вкладення папок залежить від виробника. Скажу простіше, хороша магнітола 15-річної давнини вміла бачити папки. Розмір зовнішнього носія також має значення. Тобто велику флешку записувати нема рації, система її не побачить.

Деякі стискують пісні, зменшивши бітрейт, щоби більше музики вмістити на носій. Якщо у вас аудіо система в авто проста то нічого страшного. Різницю можна і не помітити, у хорошій навпаки ви почуєте погану якість музики відразу.

Словом дерзайте, експериментуйте і у Вас все вийде з улюбленою музикою в автомобілі!

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 64 | Додав: admin | Теги: Програвання МР3 файлів в автомагніт, нюанси | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar