блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:06
Робота айтішника України в період війни

Вже другий рік в Україні війна, роботи поменшало і причина зрозуміла. Хоч і кажуть що, мовляв, скільки поїхало кадрів, які розуміють. Але якщо розібратися, то ті хто мав можливість залишитися і працювати так і зробили. Я міркую за своїми клієнтами і скажу просто 99% відсотків в Україні, і ведуть свій бізнес. Зрозуміло, що у багатьох обсяги зменшилися на порядок, проте айтішникам теж є що робити.

Пошук віддаленої роботи. Цим я активно займався і раніше, тим більше, що при нинішніх швидкостях інтернет та програмах віддаленого доступу робити дуже легко. Це не тільки чищення комп'ютера від вірусів та сміття, а також налаштування роботи в мережі, периферійних пристроїв на кшталт принтерів, МФУ та іншого. Мало того системи відеоспостереження та домофонії нового покоління можна налаштувати віддалено. Ще хочеться сказати про навчання періодично є кого вчити;).

Сайтобудування для США, добрий досвід був і до війни. Так сталося, що близький знайомий поїхав у 2022 році за океан і зміг порекомендувати мене власнику бізнесу там. А простою мовою в нього раніше був сайт в Україні зроблений мною, і він бачив рівень знаходження після трьох місяців спільної роботи. 

Робота айтішника України в період війни досить складна, але працювати можна!

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 5 | Додав: admin | Теги: Робота айтішника України в період в | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar