блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

11:34
Створення інструкції для техніки з іноземної мови

Буває така і ситуація коли людина купує ту чи іншу техніку, а інструкція лише іноземною мовою. Що можна зробити в такому випадку, маючи комп'ютер, сканер і звичайно інтернет. Якщо не можете знайти на просторах мережі свою мову!

Перше і головне від сканувати всі сторінки в хорошій роздільній здатності. Далі загнати в один файл, так як все це після сканування зображення. Як на мене краще зробити PDF формат. Після розпізнати текст і перегнати до документа майкрософт офіс, тобто Word. Потім його можна завантажити в той же гугл перекладач. Пам'ятаємо, що файл повинен бути розміром до 10 мегабайт. Коли переклад буде закінчено скачати на комп'ютер, а далі руками все підправити.

Звичайно, ідеальної допомоги не буде. Найчастіше інструкції надруковані не сильно у високій якості. Особливо якщо техніку завезено за сірою схемою, як у нас частіше буває. Але основні принципи роботи думаю за бажання розібрати можна.

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 33 | Додав: admin | Теги: Створення інструкції для техніки з | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar