блог, комп'ютерне обслуговування компаній, безкоштовна консультація, виїзд до замовника, віддалена допомога та підтримка
ru uk en

Як налаштувати новий телефон на андроїд? Про це написані томи, але вирішив від себе на прохання одного приятеля про це трохи розповісти.

Не має значення якої марки і яких параметрів. Ви перевірили, що він запустився, ввели свій джимейл, пароль. Відновилися, але працює він не так, як ви хочете. Перше потрібно зайти в оновлення телефону та завантажити останню прошивку. Часто проблема саме в цьому, чи обов'язково смартфон перевантажуємо або він сам це зробить.

Після переходимо до плеймаркету , іноді останній хоче оновитися, і це робимо в першу чергу. Ваші програми, які були в старому телефоні, повинні завантажитися знову. Але не завжди це відбувається, ще залежить, як ви налаштовували резервну копію. І від самого девайсу, різниця брендів теж має значення, зауважував неодноразово. 

Заради реклами виробники напихають ігор і непот ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 2 | Додав: admin | Дата: 2024-05-12 | Коментарі (0)

Товщина паперу для принтера, тонку краще не використовувати. Почнемо з того, що папір вимірюється в щільності г/м2, Чим більша щільність тим вона товща, аналогічно чим менше тим тонше. У стандарті принтери друкують на папері 80 г/м2, і таке більше у продажу. Але з метою економії, деякі прочитавши, що їх друкарський пристрій може працювати і на 60 г/м2, дивуються, що бере по два аркуші, зажовує і т.д. 

Так в налаштуваннях принтера можна вибрати носій, тобто змусити принтер ніби перебудується під те чи інше завдання. Але на практиці бюджетні варіанти і нові пристрої нормально робити цього не вміють. І тому зношені часом валики та інші фактори не можуть повноцінно зробити друк на тонкому папері.

У свою чергу, при друкуванні на щільному папері вище 120 г/м2, варто подивитися документацію до принтера, а яку максимально можна. Ще треба розрізняти види паперу, для лазерних принтерів краще офсетний, ще буває матовий і глянсовий. Остання погано ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 2 | Додав: admin | Дата: 2024-05-12 | Коментарі (0)

Як редагувати зображення засобами офіс нової версії. Чесно сказати для мене це було трохи смішно так як море безкоштовних програм, які в рази краще, ніж вбудований засіб в офісний пакет майрософту 2007 року. Але замовник сильно захотів, тому поліз в інтернет шукати як зробити це окремо, тим більше що офісний пакет у нього 2021 року і останній віндовс.

Що пропонує майкрософт? Завантажити та встановити  SharePoint Designer 2010  WYSIWYG HTML-редактор сайтів, ось у ньому вони залишили засіб роботи із зображеннями. Тож якщо дуже хочеться вбудувати у віндовс можна пробувати. Потім правою кнопкою по картинці і відкрити за допомогою офіс 2010. І з'являється редакторі від 2007 року, перевірено в системах 10 і 11.

Може комусь і знадобиться ця інструкція. На закінчення хочу сказати, переходьте на вільні редактори зображень. Оглядів та ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 2 | Додав: admin | Дата: 2024-05-12 | Коментарі (0)

Як вивчати англійську мову безкоштовно з носієм через інтернет. Почну з того, що сам його знаю не дуже, тільки те, що стосується моєї роботи. І подібне потрібне тим, хто вже має середній рівень знань. Наприклад, мій син у 15 років після щільного вивчення для себе знайшов нове в нижче описаному софті. Хоча і до цього в онлайн іграх переписувався та перемовлявся зі своїми англомовними однолітками.

Старші люди не люблять особливо грати, точніше сказати не все. А вивчити англійську з носієм мають бажання. Тим більше, що поняття англійської розтяжне. США, Канада, Австралія та сама Англія. Як і у нас в Україні різні слова українською залежно від регіону.

Вже багатьом радив і розповім вам. Програма PalTalk є власною службою групового відео чату, яка дозволяє користувачам спілкуватися за допомогою відео, чату або голосу. Він пропонує обліковий запис і можливість користувачам створюват ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 13 | Додав: admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

Одноразова, тимчасова пошта, а чи варто використовувати? Таких сервісів зараз повно в інтернеті. Я би сказав що навіть побільшало. Для тих хто сильно боїться спаму та вірусів у своїй поштовій скриньці. Плюс такої пошти тільки один вам не потрібно боятися. А ось мінусів у безкоштовному варіанті просто купа.

Почнемо з головного, багато відомих порталів і сайтів не дають можливість зареєструватися через подібну скриньку. Тим більше, якщо ви захочете відновитися, то пошти вже не буде, варто подумати. Вкладення у лист також частіше недоступне. А надсилання листа з такого сервісу потрапляє одержувачу до папки спаму. І навіть бачачи з чого вам відправили, легко можна визначити що це одноразова пошта. Скопіювавши після символу @ та вставивши у пошук.

Колись давно колись джимейл був ... Читати далі »

Категорія: Віддалена допомога | Переглядів: 10 | Додав: admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 6 7 »